Переводчик

неділю, 19 березня 2017 р.



VІII МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ



      16 березня 2017 року відбулася головна подія освітньої галузі України - Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П'ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.
На виставці презентують досягнення національної освіти в реформуванні галузі, досвід інтеграції до європейського освітнього простору. Загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади презентують пошуково-дослідницькі підходи у вивченні предметів, інновації у роботі з дітьми у позанавчальний час, інноваційні форми удосконалення професійної компететності педагогічних працівників. 
        Серед учасників був і наш заклад «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 14 Вінницької міської ради», який презентував досвід роботи, щодо організації міжпредметної інтеграції в навчанні молодших школярів та запропонувати навчально-методичне забезпечення, матеріали щодо конструювання уроку на засадах міжпредметної інтеграції та використання сюжетних та рольових ігор в навчанні молодших школярів.
     За рішенням Оргкомітету та журі VIІІ Міжнародної виставки наш заклад було нагороджено Дипломом та Золотою медаллю у номінації «Компетентнісний підхід - основа якості змісту навчально-виховного процесу в закладах освіти».


Немає коментарів:

Дописати коментар